Коржі на сковороді
мука-300гр.
кефір-150мл.
яйце-1шт.
сода-0,5 ч.л.
цукор-1 ч.л.
сіль-0,5 ч.л.
рослинна олія-2 ст.л.
Кефір взяти кімнатної температри. Влити кефір у миску та додати соду.
Окремо збити яйце, в миску з кефіром додати сіль та цукор. Влити 2 столові ложки олії та збите яйце. Перемішати, всипати поступово просіяне борошно,
Тісто вимісити та залишити на 10 хвилин.
Сформувати коржики.
Розігріти сковороду з маслом і обсмажити з двох сторін по 5 хвилин.
мука-300гр.
кефір-150мл.
яйце-1шт.
сода-0,5 ч.л.
цукор-1 ч.л.
сіль-0,5 ч.л.
рослинна олія-2 ст.л.
Кефір взяти кімнатної температри. Влити кефір у миску та додати соду.
Окремо збити яйце, в миску з кефіром додати сіль та цукор. Влити 2 столові ложки олії та збите яйце. Перемішати, всипати поступово просіяне борошно,
Тісто вимісити та залишити на 10 хвилин.
Сформувати коржики.
Розігріти сковороду з маслом і обсмажити з двох сторін по 5 хвилин.
Сманого

0 Comments:
Отправить комментарий